Panair Shopping

Rating: 3/5 -
Panair Shopping APK

Panair Shopping bli thjeshtë onlineFeb 20, 2021
books, reference, panairi, librit, kete, shqiptare, online
Requirements:
Require Android 4.4 and up

Key features

  • Panair Shopping bli thjeshtë online
  • If you are looking for a solid app rated with 2.90/5 from 52 votes , the Panair Shopping is just for you.
  • A librit panairi app that will be great addition to your phone.
  • More than 18,117 downloads since the first upload.
  • Panair-Shopping APK can be downloaded free of charge.
  • The APK of Panair-Shopping from is checked for viruses and malware, and safe to download.

Panair Shopping APK

Panairi i 23të i Librit “Tirana 2020”: Panairi Online (12-15 nëntor) do të organizohet dhe zhvillohet në një mënyrë krejt të re, me shitje on line,

dhjetëra aktivitete e minipanaire në institucione kulturore e arsimore, ashtu si simotrat në Europë (fv. Panairi i Frankfurtit, Torinos, Selanikut)

për shkak të situatës pandemike. Edhe pse i ndryshëm, Panairi i Librit do ta ruajë qëllimin e tij, duke vazhduar traditën

si një ngjarje e rëndësishme kulturore për botën shqiptare. Objekt kryesor Panairi do të ketë prezantimin e

botimeve më të mira të hedhura në qarkullim vitin e fundit. Përmes aktiviteteve në ambiente të hapura e të mbyllura,

Panairi do të bashkojë të gjithë njerëzit, puna e të cilëve ka në qendër librin, për të promovuar leximin në publikun e gjerë,

e veçanërisht te të rinjtë. Në fokus do të jenë: takime promovuese e problemore; promovimi i letërsisë më të mirë;

diskutime problemore në tryeza të rrumbullakëta organizuar nga Shoqata; takime me autorë në studio TV ose me moderatore

dhe lexime prej tyre; intervista problemore; promovimi i audiobooks nga Sigal; ceremonia e dhënies së çmimeve etj.

Shoqata e Botuesve Shqiptarë në bashkëpunim me TV Top Channel kanë ngritur këtë platformë të re për shitjen e librave online.

Në ambientet ku do të mbahen aktivitetet dhe nëpër pikat kyç të Tiranës do të ketë ekrane LED,

që do të shfaqin kryesisht materiale filmike apo fotografike, video aktivitetesh etj., të gjitha të lidhura me librin, leximin etj.


Panair Shopping (Android Package) APK 12M


Made by: Nga Rigert Lusha ne Top Channel