Baboon Delivery

Rating: 4/5 -
Baboon Delivery APK

Ushqimi i preferuar, te ti me 3 click. Më e lehtë se kurrë!May 5, 2023
food, drink, baboon, delivery, restorante dhe, kuzhina, sigurie, ushqimi, preferuar, click, leht, kurr
Requirements:
Require Android 5.0

Key features

 • Ushqimi i preferuar, te ti me 3 click. Më e lehtë se kurrë!
 • 400 Restorante, 50 Kuzhina
 • Sherbim Delivery, Kudo 24/7 në kushte të larta sigurie
 • Transparencë totale për çmimet & kohën e dërgesës
 • Promocione dhe ulje ekskluzive për përdoruesit e Baboon;
 • Gjetje të saktë të vendndodhjes përmes shërbimit GPS;
 • Staff supporti gjithmonë në shërbimin tuaj për çdo pyetje a paqartësi;
 • If you are looking for a solid app rated with 3.50/5 from 27 votes , the Baboon Delivery is just for you.
 • A delivery baboon app that will be great addition to your phone.
 • More than 173,884 downloads since the first upload.
 • Baboon-Delivery APK can be downloaded free of charge.
 • The APK of Baboon-Delivery from is checked for viruses and malware, and safe to download.

Baboon Delivery APK

Baboon ju ofron Shërbim Delivery, Kudo, Kurdo 24/7.
Në kushte të larta sigurie nga +400 Restorante dhe 50 Kuzhina Ndërkombëtare
Restorantet më të famshëm mund ti gjeni në Baboon: KFC, Burger King, Opa, Salt, PaneVino, Pastaria, Yogurtera, Il Gusto, Kungfu Express, Veggies, Vila Ferdinand dhe shumë të tjerë.

Evito broshurat, ngatërresat, paqartësitë në çmim, nevojën për ta thënë në telefon çdo herë që e do pa ullinj…

Por si funksionon Baboon?
Me pak click-e, ushqimet e tua të preferuara vijnë te ti kurdo dhe kudo që të ndodhesh: shkollë, punë, shtëpi, park, pas party-t...

Baboon ofron:
• +400 Restorante, 50 Kuzhina
• Sherbim Delivery, Kudo 24/7 në kushte të larta sigurie
• Transparencë totale për çmimet & kohën e dërgesës
• Promocione dhe ulje ekskluzive për përdoruesit e Baboon;
• Gjetje të saktë të vendndodhjes përmes shërbimit GPS;
• Staff supporti gjithmonë në shërbimin tuaj për çdo pyetje a paqartësi;

Shkarkoni aplikacionin tani, falas 🛵🍕🍔🍣


Baboon Delivery (Android Package) APK 5.1mb


Made by: BABOON